• 1
 • 2
 • 3

Recreatiepark De Kurenpolder

Klimpark Biesbosch staat op het landgoed van De Kurenpolder direct aan de Brabantse Biesbosch. Deze unieke plek in de mooie natuur vormt het decor van het spectaculaire klimpark. Voor de campinggasten is dit natuurlijk een uniek uitje in de vakantie, maar ook voor dagrecreanten is het ideaal om lekker een dagje strand te doen in combinatie met het klimpark. Bovendien zit het klimpark direct naast TeamBiesbosch met al haar outdooractiviteiten zoals quadrijden, kanovaren, lasergame, suppen en nog veel meer.

Dagrecreatie

De Kurenpolder is een ideaal gebied om lekker een dagje te onstpannen. Lekker zonnen op het strand, de kids in de speeltuinen, op de trampolines of spelend in het water. In de plaza kunt u lekker wat eten of drinken. Kom langs voor uw familieuitje, dagje weg met de kids of met vrienden op pad. Uiteraard leent het klimbos zich uitstekend om lekker actief te zijn voordat u gaat luieren op het strand.
Golfbaan

Aan het Kurenmeer ligt tussen het meer en de Maas een 9-holes golfbaan, prachtig gelegen tussen het water. Bij Golfschool de Kurenpolder kunt u terecht voor uw lessen.

Art12 klimpark biesbosch

Camping

De Kurenpolder is een prachtige camping die al jaren met extreem hoge cijfers uit de anwb test komt. U kunt hier seizoensplaatsen boeken of gewoon een weekendje eruit met de familie. Daarnaast is er voor de gasten die wat luxer willen de gelegenheid om een chalet te huren. In de omgeving zijn tal van activiteiten mogelijk zoals een bezoek aan museum, fietsroutes door de Biesbosch, varen in de Biesbosch. Maar voor uw vermaak hoeft u het recreatieterrein niet eens af want we verwennen u met diverse speeltuinen, een groot strand aan het meer met prima zwemwater, een skatebaan, pannaveld en een groot restaurant. Tot slot nog een subtropisch zwembad mocht u een keer wat minder weer treffen kunt u gewoon lekker binnen zwemmen en van de superlange glijbaan duiken.

 

Online Boeken

Reserveer nu online uw plaatsen!

Online Boeken

Kinderfeestje Online Boeken

Cadeaubon bestellen? Neem CONTACT op.

ideal  bankcontact mister cash 

Veel gestelde vragen

 • Corona, hoe gaan we ermee om?

  Vanaf 30 mei is ons nieuwe park weer open. Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling geen 1,5m afstand te houden. Volwassenen wel, we werken dus met beperkte capaciteit en op reservering. Het klimpark is een van de weinige uitjes die nog mogelijk zijn in deze moeilijke tijd. Buiten = Beter!

 • Hoe is de veiligheid geregeld?

  Bij Klimpark Biesbosch werken wij met het systeem van saferoller. Hierbij bent u tijdens het klimmen altijd gezekerd van begin tot einde en bovendien word u geholpen door deskundig personeel. Het park is TUV gecertificeerd.

 • Wat zijn de prijzen?

  De prijzen van Klimpark Biesbosch kunt u vinden in het hoofdmenu. Bedrijfsuitjes en (grotere) groepen zijn op aanvraag. Voor groepen bieden we vaak maatwerk, prijzen zijn daarop aangepast. Bij online boeken gelden de tarieven op de website.

 • Entree Kurenpolder?

  De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoeft u niet te betalen als u bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, u kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van uw Klimpark bandje. Uiteraard kunt u lekker gaan eten in het restaurant.

 • Vanaf welke leeftijd?

  We gaan niet af op leeftijden maar op lengte bij Klimpark Biesbosch. Het aanwezige low-rope parcours is voor alle leeftijden en voor de routes op hoogte is de minimum lengte 1.25 cm. Kinderen tussen de 1.25 en 1.35 m moeten wel worden begeleidt door een ouder/ verzorger die ook gaat klimmen. De grote zipline is toegankelijk vanaf 1.45m. Voor de kleinere kids is er overigens ook een heel zipline parcours.

 • 1
 • 2
 • 3